Montag, 9. April 2007

EASTER DINNER

EASTER MENUE --- OSTER MENÜ
Most recipes are originated by Charlie Trotter my favorite chef in Chicago.
When I prepare an elaborate dinner I view the dining table as ''my stage.'' This time it is set with a grey silk tablecloth and 2 napkins grey and white per pers., silvery charger plates , white dishes, stainless steel flatware, goblets and wine glasses.
Die meisten Rezepte sind von Charlie Trotter , der mein Lieblingskoch in Chicago ist.
Wenn ich ein besonderes Essen plane, betrachte ich den zu deckenden Tisch als ''meine Bühne '' Dieses Mal gehören zu meinem Bühnenbild folgende Accessoires: 1
grauer selbstgenähter
Tischläufer aus Seide, 2 Servietten in grau und weiß pro Person , silberne Unterteller, weißes Geschirr und Besteck aus Edelstahl, Wein- und Trinkgläser
.


MENUE

Red Beet Soup with Horse-radish Pumpkin Seed Oil and Creme Fraiche

Rote Beete Suppe mit Merrettichsahne und Steinberger Kürbiskernöl,

Brown Figs wit Arugula , Watercress and Vanilla Bean Vinaigrette

Braune Feigen auf Ruccola und Wassercresse mit Vanille Vinaigrette

Grilled Loin of Lamb ,Potatoe Galette, Sweet corn Flan and Lamb Reduction

Gebratenes Lammfilet, Kartoffelring, Maisflan,und Lammsauce

Bavarian Pear

Bayrische Birne

tThe cookie that is attached to the stem with chocolate is baked for 8 minutes and cooled on a roller pin. The cookie that is attached to the stem with chocolate is baked on low heat for 6- 8 minutes and cooled on a roller pin.

Das Blatt , das mit Schokolade am Stiel befestigt ist, wird im Ofen bei mittlerer Temperatur gebacken und auf einem Nudelholz abgekühlt.




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